The new era

By Madelen Holmström on 5 april, 2014 in Shopping, Vardag
0
0

-MAD_5399 -MAD_5412

Beroende på hur mitt liv har sett ut rent jobbmässigt och privat under åren kan man tydligt se olika trender i min smak och stil. Jag hade min revolterande stil under början av min gymnasietid när jag klädde mig i slips, skjorta och väst i färgskalan vitt/rött/svart. Jag hade min byxlösa period när jag började hitta mig själv som skapande yrkesmänniska och enbart klädde mig i a-linjeformade klänningar. Jag hade en oklar brun period som jag inte har någon aning om ursprunget på. Jag hade en period av enbart vintage- och secondhandkläder när jag pluggade i Finland mitt i loppisarnas mekka. Och icke att förglömma: den bohemiska perioden då jag inte visste vad jag ville göra med mitt liv.

Nu har jag börjat hitta mina rutiner i Stockholm, ett jobb som jag trivs att gå till varje morgon, spännande projekt och roliga samarbeten där jag får pusha mig själv och använda min kreativitet. Och vips har en ny era fötts. Är inte säker på vart det kommer bära ännu, men några nyckelord i trenden tycks vara Kvinnligt, Glittrigt, Feminint, Knälångt, Business och Lyx. Igår gick jag en omväg till tunnelbanan via Zara, H&M, Monki och River Island och kom ut med en knälång plisserad discokjol, en grå knälång vardagskjol med slits, två puffiga pastelltoppar och ett vitt baslinne. Sjukt taggad på träning just nu också, så vi återkommer till ämnet om någon vecka när det blommat ut.

Och skorna ja. Poff från Jennie-Ellen ss13. En slutsåld dröm i skoform.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 + sju =