Q&A

Hur mår du då?!

Bortsett från post travel-förkylningen som kramat mig som en blöt filt sedan i tisdags måste jag säga att det är riktigt gött. Aldrig har jag uppskattat en helg hemma i min nystädade lägenhet som just denna. Har nytonat hår, magen fylld med plättar och inspirationssurfar. My kind of sunday helt enkelt.

Vad ser du fram emot i veckan?

FONDUEMIDDAGEN på tisdag med min kära man. Alltså har inte ätit fondue sedan slutet av nittiotalet men har en jävligt bra känsla. Jag och P firade ett år som lovers när jag var borta så det blir vår ettårsmiddag. Kolla menyn. Tobleronefondue liksom. JA TACK. Sen ser jag såklart fram emot att gå till mitt älskade jobb som Showroom manager för Jennie-Ellen. Livet leker och sådär!

Om du var en emoji vilken skulle du vara då?

27ffb87b1912a3bf592fc2290edfbac0

Det absolut roligaste som hände förra året?

Får väl köra på tema och säga Patrik. Gullegullegos!

Vad blir du glad av få höra att du är?

Förstående och professionell. Och i tid! Haha.

Vad var det första du snodde?

En badkula med vaniljdoft från Body Shop. Mamma upptäckte stöldgodset och tvingade mig att skriva ett ursäktande brev till butiken. Enorm ångest. Dock inget som satte desto djupare spår, eftersom jag än idag kan få en kick av att snatta. Pleasehavemercy.

Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?

Börja träna på fucking allvar, städa ur skåpen i köket och rensa upp i mina bildmappar på datorn.

Vill du gifta dig?

Har inte tänkt på mycket på det (ja förutom hur ringen ska se ut FÖRSTÅS) förrän jag var till Bonifaccio nu för några veckor sedan och hittade perfekt location för mitt och Patriks bröllop. Så det blir destination wedding om ..NÅGRA år, write it down.

Kommer du överens med dina föräldrar?

Verkligen. De är kanonmänniskor. Är som att ha växt upp med två kloka kompisar med väldigt bra värderingar. Älskar att ta ett glas vin med pappa och ha långa konversationer med mamma.

Hur ser ditt skrivbordsunderlägg ut?

MAD_8567 copy

Daily reminder.

Aktuell obsession
Musik: Nå typ allt med Bastille och Sam Smith.
Tv-serie: True Detective.
Kläder: Har en sådan där period när jag vill ha allt. Men högst på listan vilar nog en pastellig cocconkappa.
Mat: ALLTSÅ Brieost och gurka på surdegsmacka. Levde på det i Frankrike.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 − fem =