Back on track

By Madelen Holmström on 3 april, 2014 in Vardag
0
0

Äntligen är jag tillbaka i Stockholm igen. Ska ta itu med mailen ikväll och så fort jag har tid kommer bilder från resan självklart upp. Sitter på jobbet och letar inspiration till en fotografering, äter torkade tranbär och ber till gudarna att förkylningen jag känner i min kropp inte bryter ut innan söndag. Ska träffa Lisa, ha ettårsmiddag med Patrik och träna innan och det passar fan inte alls ihop med en fet förkylning. I övrigt har jag längtat efter att få komma hem och ha på mig mina vanliga kläder, fixa naglarna och göra något vårigt med mitt hår. Jävligt inspirerad av Éclar Fifis hår från H&Ms kampanj. Skulle passa perfekt till mina nya skor som jag kommer tjata hål i skallen på er om. De kräver ett eget inlägg, så vi återkommer till dem.

09

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 5 =