A day in my fab life

By Madelen Holmström on 1 mars, 2014 in Strictly business yo
0
5

Denna dagen alltså. Tänker tillbaka på den med skräckblandad förtjusning. Har inbillat mig att P smittat mig med sin förkylning, så låg och drog mig extra länge imorse. Men tur var det väl att jag klev upp i reasonable tid, eftersom jag på vägen till jobbet insåg att jag har varken giltigt pass eller id-kort och att flyget lyfter 06.20 på måndag morgon. Så jävla typiskt mig att anta att mitt id-kort är giltigt och sen upptäcka att det gick ut TVÅTUSENTOLV. Hur som helst blev det en kaosartad morgon med hetsiga samtal till finska ambassaden från tunnelbanan, småjogg i regn, fick skjuta upp fotograferingen med Lisa och kom 1,5 timme för sent till jobbet. Men fick till slut ett tillfälligt pass och resan blir trots tillfälliga tvivel faktiskt av.

Som kontrast från den vidriga morgonen har jag sedermera spenderat dagen med att kombinera saker jag älskar. Människor, fina skor och fotografering. Sedan lagade vi fredagsmiddag här hemma och tittade på Let’s Dance. Blev så till mig att jag ringde och röstade på Kenza med gubbyans hemtelefon. Nu jävlar måste jag börja fundera på packning.

blogg-MAD_2069  blogg-MAD_2262 blogg-MAD_2109

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra − 2 =