Cocoon coat x sneakers

By Madelen Holmström on 25 februari, 2014 in Shopping
0
0

20131104-095440 copy

Jag älskar ju då kombinationen av en längre cocoonformad kappa i fluffigt svepande, gärna pastelligt, material till ett par sneakers, typ mina nya babies. Satt och frenetiskt klickade runt ikväll utan att hitta DEN DÄR kappan som jag har i huvudet, men så slog det mig att jag om en månad är i Paris. Har inte helt insett att jag ska spendera hela mars vid franskt Medelhav och på Parisiska gator ännu.

Om man inte som jag, kommer shoppa sin vårjacka i ett soligt Paris, rekommenderar jag
Lisas prima vårjacksguide som tröstande substitut.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =