Whiite

By Madelen Holmström on 16 januari, 2014 in Shopping, Vardag
0
0

MAD_8927 copy

Små saker, framför allt kort av olika slag är inget för mig. Jag tappar bort mitt bankkort så ofta att jag har börjat ta det med lugn. Det dyker alltid upp någonstans igen liksom. Jag har aldrig med mig hemnycklar, för jag vet inte var de ligger och jag vet inte hur många smycken och där framför allt ringar som försvunnit över åren. Himla bra är det då med små fina väskor och plånböcker där man kan trycka in allt och på så vis hålla bättre koll på var man har det. Den här är min senaste lilla  hjälpreda i samlingen. Från Whiite.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =