Pods

By Madelen Holmström on 14 januari, 2014 in Vardag
4
0

Jag blir så jävla snabbt uttråkad. Jag vill att tusen saker ska hända på samma gång. Har svårt att genomföra en löprunda, en promenad, ett diskberg, en städning eller vad som helst utan att lyssna eller titta på något samtidigt. Förut brukade jag ha min laptop med Gossip Girl på diskbänken eller lyssna på the Kooks eller the Fray och sjunga med eftersom jag kan alla texter. Men med tiden har jag mer och mer börjat viga dessa stunder åt podcasts. Kan tycka att det är skönt att gå ner i tvättstugan en timme och vika kläder med Alex och Sigge och kan bli överlycklig när Modesnack släpper en pod med en fotograf eller stylist jag gillar. Så med anledning av detta tänkte jag tipsa om mina favoritpods. Har ni något tips på en grym pod, hit me!

Alex & Sigges Podcast
Bloggpod med Michaela & Dasha
Trendsnack (Modesnack, Bloggsnack & Beautysnack)
Fredagspodden med Hannah och Amanda

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

4 Kommentarer

 1. Katinka Holmström 14 januari, 2014 Reply

  Ronden
  Sommar och vinter i P1

  • Author
   Madelen Holmström 16 januari, 2014 Reply

   Ja, ja, ja! Har du lyssnat på P3 dokumentär som pod? Också grymt!

 2. Frida 14 januari, 2014 Reply

  Värvet <3<3<33 Tex är den med Agnes Lo Åkerlind på gränsen till hjärtskärande. Men alla värvetintervjuer jag hört är bra!

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 4 =