Milk Chocolate Soleil

By Madelen Holmström on 14 januari, 2014 in Skönhet
0
0

-MAD_8842

 

76e8bb79b8a5565733a82ae7c5a26a28 copy

Ni fattar inte hur mycket jag längtat efter det här solpudret från Too Faced! Har letat efter det som en galning i butik, men det är bara slutsålt överallt – så då gick jag tillbaka till min comfort zone: internetshopping. Har läst så mycket bra om just den här nyansen som heter Milk Chocolate och är ett skimmerfritt solpuder för ljus hy. Så fort jag får tillfälle att sminka mig (har inte varit utan smink såhär ofta sedan innan jag började sminka mig, helt freaky) ska jag testa det så får ni se! Om det inte visar sig att det suger. Fingers crossed.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =