Let me make you up

By Madelen Holmström on 11 januari, 2014 in Skönhet
1
0

makeup

Smink har seglat upp på topplistan över vad jag älskar mest med mitt yrke. Strax efter att fotografera, retuschera och förlänga hår hamnar det just nu på en stark fyra. Känner för att syssla med det i vår, så vill någon ge en härlig present i form av en makeupskolning gör jag mer än gärna ett presentkort. I övrigt hänger jag gärna med er och hjälper er med smink och hår för en spottsyver. Vad bör just du framhäva? Hur lägger man en snygg ögonskugga som passar din ögonform? Behöver du hjälp med eyelinern? Skuggning och highlight? Svårt att få till festmaken? Självklart ingår en utförlig sminkkarta som ni kan se en mall av ovan. Hör bara av er under kontaktfliken.

(Just nu samlar jag bildmaterial för marknadsföring av Mad Creations, så kan tänka mig ett schysst pris till de som hör av sig först och vill ställa upp på bild.)

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

1 Kommentar

  1. Angelica 25 januari, 2014 Reply

    Vill du öva brudsminkning i juni på en brud som är helt talang- och inspirationslös vad gäller smink så agerar jag gärna studieobjekt ;) Har förstått att på min stora dag så bör jag ju anstränga mig lite mer än min vanliga compact-powder-och-mascara-alltid-och-endast, men står helt handfallen inför tanken på att ta tag i det… Up for it? ;)

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + sju =