Ur arkivet

By Madelen Holmström on 15 december, 2013 in Okategoriserade
0
0

Gick igenom skolportfolios från Estenomutbildningen och blev supernostalgisk och stolt över vad jag åstadkommit. Det finns så mycket bilder och portfolios man borde ordna upp och sortera. Måste ta tag i det någon gång. Minns att jag tänkte likadant om de hundratals bilder jag tog när jag var i paris 2004, och de bilderna ligger fortfarande och samlar damm på någon cd långt bak i flickrummet i Saltvik. Hur som helst vill jag bara visa er min Moulin Rouge-tolkning från Makeupen och en poster jag gjorde om Acnes legendariska fw10 i trendkursen. Satan vad många timmar det tog att frilägga och sammanställa det kollaget. Men blev ju snyggt.

 

cajsa-mr4983925873_75eb0f6eb4_o

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 1 =