Smokey eye

By Madelen Holmström on 1 december, 2013 in Skönhet
0
0

smokey

Har precis sett klart den brittiska versionen av Naomi Campbells koncept The Face. En uppdaterad variant av Top Model skulle man kunna säga. Inget kanonprogram kanske, men visste att svenska Nina Strauss från min kompis Hinds modellagentur skulle vara med i Caroline Winbergs lag, så jag tittade av ren nyfikenhet. Hur som helst så hade en tjej vid namn Emma en så cool sotad look till ett röda mattan-event att jag var tvungen att kopiera den till gårdagens lilla julfest. Älskar den här sortens sotningar där man egentligen jobbar mest med en matt svart och en suddningspensel, och även vågar sig lite under ögat. Då vi för tillfället är på Åland och jag inte har med mig hela mitt sminkstash fick jag använda mig av min tri brow color från MUS som ögonskugga. Jag brukar använda den ljusaste nyansen som vardagsskugga vilket den är grym till, men blev lite besviken på pigmentet i den svarta. Fick jobba rätt länge och använda lite fuktad pensel för att få den täckning jag var ute efter. Hur som helst blev slutresultatet rätt coolt. Eftersom min kamera också är i Sverige tänkte jag att jag kanske skulle göra en tutorial med vettiga bilder när jag är tillbaka. Vi får se.

Eftersom vi är strandsatta på Åland även imorgon tack vare stormen Oskar så tänkte jag försöka få upp början till min julfestguide imorgon! Pepp!

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 3 =