Paratiisi

By Madelen Holmström on 3 december, 2013 in Vardag
2
1

te-MAD_6041

Jag har en tedrickarperiod deluxe just nu. Börjar morgonen med en kopp, myser på eftermiddagen med en till och tar en stor kopp med mig till sängs. Har snöat in mig på grönt löste med vackra detaljer som det här på bilden som heter Paratiisi Sen Cha och kommer från Forsman Tea. Det delar lätt min förstaplats just nu tillsammans med Mate Dirty Dancing från samma märke. Oj, vad det ska drickas te när jag får hit min nya prickiga tekanna i helgen..

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

2 Kommentarer

  1. Victor 3 december, 2013 Reply

    Schysst förvrängning i oskärpan. Vad är det för glugg riktigt?

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + femton =