iPhone 4s 16 GB

By Madelen Holmström on 15 december, 2013 in Okategoriserade
0
0

iphoneMAD_6614

Jag sitter och pantar på en helt ny olåst iPhone 4s efter att min gamla gav upp och försäkringsbolaget skickade efter en ny åt mig. Jag gick vidare till en 5s eftersom jag är oekonomisk och otålig, men är det någon av er som är miljömedveten och kanske behöver en julklapp som inte kostar lika mycket som i butik – här har ni er chans! Jag tänker mig 350 euro / 3180 kronor för den och den levereras i låda med usbsladd. Såg att Apple store inte längre säljer 16 GB men att 8 GB kostar 399 euro, så känner mig ändå rätt generös.

Är ni intresserade, skicka iväg ett meddelande via kontaktfliken uppe till höger.


Update: såld!

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fem =