Holiday preparations

By Madelen Holmström on 19 december, 2013 in Vardag
0
0

MAD_7100

På lördag åker vi till Åland över julen, och traditionsenligt slår jag självklart in alla mina julklappar i mitt flickrum med tända ljus, jullack, röda band och tidningspapper. Men det är ju en jävla massa förberedelser som måste göras innan. Eftersom jag älskar att ge klappar så försöker jag komma på små roliga och personliga saker att ge till släkten på julafton. Så dagarna innan resan springer jag skytteltrafik mellan datorn, staffliet och affärerna här nere i centrum, samtidigt som jag trycker i mig knäck som fanns det ingen morgondag. Skönt för min kropp att lussebullar och knäck inte är ok året om.

 

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 6 =