Christmassy

By Madelen Holmström on 7 december, 2013 in Vardag
0
0

bloggMAD_6085 bloggMAD_6278 copybloggMAD_6139 copy bloggMAD_6159

Det är så skön stämning i Gubblyan just nu! När jag var till Åland senast var jag ut i skogen och högg en liten gran som min familj levererade igår när de var på besök. Idag har jag klätt den i mina nya för stora pointy heels från Din Sko till julmusik på vinyl. Jag är helt såld på gubblyans skivspelare, speciellt i kombination med julmusik. Raspiga mansröster från förr kunde inte göra sig bättre än via vinyl. Den materiella lyckan över mina nya svinbilliga skor (99 spänn?) toppas av de fantastiska kristallglasen jag fick av P i lilla julklapp och slår i toppen med mina nya julgransbollar från – håll i er – claes ohlsson. Ni hittar dem här och här.

Nu ska jag slänga mig på soffan med en kopp te och lite överbliven chokadmousse från gårdagens middag. Ha en faboluso lördagkväll allihop!

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × två =