Bloggytips

By Madelen Holmström on 13 december, 2013 in Inspiration
0
0

Att man noggrant browsat runt i blogosfären i över åtta år och inte förrän upp till dags dato upptäckt genialiteten i Kristins blogg är helt. sjukt. ju. Jag antar att jag aldrig riktigt gett den en chans då bloggar jag faller för oftast brukar innehålla följande tre element:

1. Fina bilder (pga läser aldrig, tittar bara på bilder. Vill jag läsa läser jag en bok.)
2. Imponerande, gamla, nya, avklädda och sensuella, gulliga ..bilder
3. Ja, alltså bilderna är väl det som är det enda viktiga egentligen.

Kristin bloggar inte jätte mycket kvalitativa bilder. Det är mycket brusig mobilkameraillustration och jpegs från google. Men så hon levererar i textväg! Jag skrattar högt åt hur hon skriver som att hon chattar med en polare och hur träffsäker hennes pladdriga ton med sjukt mycket underliggande seriositet är. I love, love, love. Måste dela med mig av detta, god jul.

Länk till Kristins blogg.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 6 =