Another wishlist

By Madelen Holmström on 4 december, 2013 in Shopping
0
0

onskelistan

Jag känner att jag vill inleda den här inlägget lite ursäktande. Det är ju inte utan att man känner sig som ett materialistiskt litet svin när man år efter år skapar dessa dyra önskelistor. Det viktigaste är att alla får vara friska och glada osv. Men låt oss face the facts. Det finns ju onekligen mycket härliga prylar out there, och jag finns här för att tipsa och inspirera er. Så här kommer några sköna pryltips, julklappsmaterial eller icke.

Jag vill först och främst fylla i min hamsatatuering och tatuera in ”Create” någonstans på armen. Jag vill såklart ha skor, jag vill alltid ha skor. Speciellt vita heels från Jennie-Ellen och Dr Martens 1461:or. Fujis x100s har jag suktat efter sedan första upplagan kom ut på marknaden, och den hade varit ultimat i vår när det troligen bär av ut i Europa en sväng. BoConcept har en grym diamantformad korg som skulle passa perfekt i mitt hem och sängkläderna från H&M home har jag bloggat om förut. Drömmer om att i vinter glida runt i lägenheten inlindad i en skön knälång badrock med en tekopp i handen. Dogeareds Cherry quarts-halsband har jag suktat efter till och från i flera år, men det är aldrig någon som köper det år mig. Någon hade gladeligen fått betala för trycket av mina nya visitkort så fort jag blir nöjd med layouten på dem och avslutningsvis behöver min ögonskuggsgarderob uppdateras. Det låter jag helst Make up store stå för. Alltså varför gör Make Up Store inga kombinerade paletter med hälften så stora skuggor till sköna priser? Eller är det jag som missat något?

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × fem =