2013 in review

By Madelen Holmström on 15 december, 2013 in Ville bara skriva av mig lite
0
1

Trillade över en av alla årssummeringar som man brottas med på nätet just nu. Denna råkade vara på Facebook och handla om mig. Det fick mig att tänka efter. Förra året skulle jag har sagt att 2012 var det mest händelserika året i mitt liv, men 2013 slår verkligen det med hästlängder. På tolv månader har jag flyttat till en ny stad, gjort om en bästa vän till pojkvän, bytt lägenhet tre gånger, varit med och gett ut två böcker, grundat ett klädmärke, tagit högskoleexamen, gjort ett skivomslag, sommarpratat i radio, sagt upp mig från ett prestigefyllt jobb när jag inte blivit rättvist behandlad, vågat stå på mig själv och säga ifrån, mått skitdåligt, skrattat så jag gråtit, skaffat vänner, förlorat vänner, hittat tillbaka till gamla vänner och framför allt har jag hittat tillbaka till mig själv. Bränt ut mig till bristningsgränsen och sedan tagit mig upp igen.

Det är ändå rätt bra jobbat för ett år. Känner att jag vill fira det med en maskeradfest på Nyår. Funderar på Nalen eller kanske Under bron, någon annan som ska dit?

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + sju =