On today’s agenda

By Madelen Holmström on 20 november, 2013 in Strictly business yo
0
1

bloggMAD_4964

Idag har jag parkerat mig i skrivbordsstolen hela dagen. Retuschar, svarar på mail, bläddrar i nya Elle (ni måste kolla in Henrikas fyrasidors underklädesspecial!), hårdpluggar WordPress och kollar Gossip Girl. Älskar att ha stor skärm, det gör mitt multitaskande så mycket enklare. Har ju precis börjat jobba med WordPress och eftersom det är grunden för de flesta moderna hemsidor idag har jag bestämt mig att lära mig hantera det. Finns inget som är så tillfredsställande som att göra nya genombrott. Som en bildspelsslide till exempel, haha.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 1 =