On the run

By Madelen Holmström on 27 november, 2013 in Shopping
0
0

Jag har påbörjat min jakt på festkläderna till min guide jag har planerat att göra här till helgen och blir galen på skoutbudet på webben just nu. Har man, som jag, bott största delen av sitt liv på en ö mitt i Östersjön lär man sig ganska snabbt att rabbla alla webshoppar i huvudet. Kan hjälpa att jag jobbade som åländskt modeorakel ett år också. Men hur som helst så ekar nätbutikerna tomma speciellt på vita spetsiga pumps med rejäla klackar, som råkar vara vad jag är sugen på just nu. Prisa gud för Jennie-Ellen!

 

whitejaja

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 − ett =