Nya Madax

By Madelen Holmström on 17 november, 2013 in Vardag
0
2

EYYYYY! Välkomna till nya Mad.ax. Ni förstår inte vilken abstinens jag har haft efter att få börja blogga igen, vet inte ens var jag ska börja. Äntligen har jag en sida där jag kan samla mina jobb, min blogg och allt annat kreativt på en och samma plats men på ett strukturerat sätt OCH ha kontakt med er på ett helt nytt sätt. Under kontakt hittar ni ett formulär ni enkelt kan fylla i om ni inte orkar maila mig på madelen.holmstrom@mad.ax direkt. Det finns såklart fortfarande massor jag vill utveckla och förbättra men själva konceptet med nystart och en portfoliodel känns jävligt fräscht. Nu kör vi igen, fan vad kul!

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + två =