Nico for Harper’s Bazaar Spain

By Madelen Holmström on 27 november, 2013 in Inspiration
0
0

la-escapadacrystal-renn-by-nico-for-harpers-bazaar-spain-july-august-2013-2 crystal-renn-by-nico-for-harpers-bazaar-spain-julyaugust-2013-5 crystal-renn-by-nico-for-harpers-bazaar-spain-julyaugust-2013-10the-libertine-magazine-la-escapada-crystal-renn-by-nico-for-harpers-bazaar-espana-august-2013-4 the-libertine-magazine-la-escapada-crystal-renn-by-nico-for-harpers-bazaar-espana-august-2013-991

Jag är väldigt förtjust i den här editorialen ur spanska Harper’s Bazaar. Den innehåller precis de element jag uppskattar i en modebild. En naken kvinnokropp, behagliga färger, skön miljö, en flirtig känsla och mycket luft. Speciellt omslaget är ju något alldeles speciellt.

Se den i sin helhet här.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 20 =