Let there be light

By Madelen Holmström on 10 november, 2013 in Interior
0
0

lampor

Det kanske är en åldersrelaterad bygga-bogrej men jag är helt såld på inredning i höst. Framför allt när det kommer till belysning och konst är jag helt förlorad. Det finns så mycket fina lampor out there. Och om jag inte kan köpa dem så kan jag åtminstone tipsa er om lite schysst belysning i det stundande vintermörkret. Ljusslingan med glödlampor från Ellos kommer jag nog faktiskt att köpa som alternativ julbelysning, men Design House Stockholms worklamp, den ljuvliga diamantlampan från Sylvie Meuffels, kartellkopian från Ellos och koppardrömmen från Patrick Hall från lämnar jag åt någon annan, for now. Såg i och för sig en worklampkopia på Claes Ohlsson och har lägligt nog en sprayburk med guldfärg liggande här hemma, så det kanske blir en DIY på den.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 + ett =