Knarrande läder

By Madelen Holmström on 24 november, 2013 in Vardag
0
1

hestMAD_5256

Fick äntligen göra ett efterlängtat besök i stallet i Jönköping. Solli är medryttare på en charmig treåring som inte var så svår att förälska sig i. Var alldeles för länge sedan jag umgicks med dessa underbara djur, men hästvanan låg inte så långt bak i huvudet som jag trodde. Klarade av att hantera både rotviskor, jordar och täcken utan några missöden. Sedan spenderade jag en timme åt att jogga i uppförsbacke med en kamera på axeln i samma tempo som en pigg häst. Skönaste motionsformen jag testat på länge.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − nio =