Girls night

By Madelen Holmström on 20 november, 2013 in Strictly business yo
2
5

MAD_4206

MAD_4609

MAD_4594

MAD_4755

MAD_4761

Eftersom Henrika behövde lite nya bilder på sig själv till olika saker och vänner ju gör allt för varann, har jag som ni kan se spenderat kvällen fotograferande. Då jag har en hyfsat lugn period jobbmässigt just nu var det extra härligt att få stå bakom kameran igen. För ibland glömmer jag bort hur mycket jag faktiskt älskar att fotografera. Hur jag känner mig ALIVE när jag får dirigera, komponera och ljussätta. Hoppas alla har något i livet som kan få dem att känna så. Nu ska jag fortsätta göra urval och titta på A-K i Paradise Hotel. Visar såklart resultatet när det är klart!

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

2 Kommentarer

  1. Susie 20 november, 2013 Reply

    Saknar er! <3

  2. ida 20 november, 2013 Reply

    Aah fina fina ni! Miss you <3

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + nitton =