Beige Silver

By Madelen Holmström on 14 november, 2013 in Skönhet
2
0

Jag har testat på de allra flesta hårfärger, men den jag alltid återkommer till är min naturliga blonda. Jag gillar att ha mitt blonda hår lite bohemiskt solblekt om sommaren och sen riktigt ljust till vintern. Viktigast är att det har en kall skön nyans, en färg som är svårare att uppehålla än man kanske tror. Silvershampon kan visserligen fungera till en viss gräns, men jag upplever ofta att de mer gyllene partier man har i håret framhävs ännu mer av att de ljusa slingorna blir kallare.

Så min rekommendation är att investera i en schysst toning. Min favorit är en skumtoning från Goldwells Soft Color-serie. Det finns tre, vad jag vet, olika kalla nyanser för ljusa blonda och jag älskar nr 10BS, beige silver. Helt perfekt när man går runt och känner sig sådär sunkig som man bara kan känna sig när det gått några veckor sedan frisörbesöket och färgen släpper och utväxten uppbenbarar sig. Goldwells toningar borde gå att köpa hos de flesta salonger som jobbar med Goldwell, annars såg jag också att Barkarby outlet sålde ett helt parti.

dogogoMAD_4122

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

2 Kommentarer

 1. Hanna 20 november, 2013 Reply

  Hallå, kan man tona håret i en kall nyans om man har blondt, helt ofärgat hår!? Eller ger det ingen effekt kanske? Blev ivrig nu!

  • Author
   Madelen Holmström 21 november, 2013 Reply

   JA, självklart! Om du har odlat ut din egen färg och inte vill slita på det med färg eller blekning är ju toningen den ultimata lösningen. En toning lägger sig till skillnad från en permanentfärg bara runt hårstrået. Så kör hårt på toning för glansigt och friskt hår i en nyans som successivt tvättas ut. Testa samma toning som mig och ha på typ 30 minuter, utlovar success, puss!

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + elva =