Att slitas mellan

By Madelen Holmström on 25 november, 2013 in Inspiration
0
0

Snart firar jag ett halvårs samboliv med P. Något som hittills varit helt underbart såklart. Jag bor ju med den jag älskar. Men alltså, ibland vill jag bara ligga i sängen helt ensam en hel dag, röka ett helt paket cigg, lyssna på svår indie och soul, måla akryl med tårna och kolla på fransk feministporr, haha. Vill ha ett stenhus på landet med vattenspegel framför och tiotals kaninungar på bakgården samtidigt som jag inte vill vara bunden någonstans och frilansa världen runt med Heidi. Jag vill skaffa en kattunge och ett fast jobb i Stockholm samtidigt som jag inte alls är gillar den här staden. Mest av allt vill jag köpa en loft- eller studiolägenhet och successivt inreda den till det mest fantastiska boendet. Tatuera mig. Resa? Det här med att ha alla dörrar öppna på samma gång är sjukt utmattande alltså.

207f395c791c393c29c9174778a89c7e image17-e1384963911865-762x1024 tumblr_mwenxtkWMH1qbxo6jo1_1280 ying-yang

Bilder från diverse tumblrbloggar och tattoologist

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton + femton =