Almost forgot

By Madelen Holmström on 25 november, 2013 in Strictly business yo
0
0

Skärmavbild 2013-11-24 kl. 22.47.50

Ni måste ju kolla in vad jag och Henrika pysslat med senaste veckorna: hennes nya blogg. Inte bara är det en snygg blogg driven av en av mina bästa vänner. Men hon råkar också vara modeassistent på ELLE och skriver mycket om sitt fullspäckade liv både på jobbet och privat. Vill man bli inspirerad eller avundsjuk kan man också scrolla igenom hennes portfolio som stylist och assistent på diverse sjukt påkostade och fabulösa fotograferingar och dylikt. Som sagt, don’t miss out.

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 4 =