Alina Devecerski

By Madelen Holmström on 16 november, 2013 in Okategoriserade
1
3

Att välja ut bilder till sin portfolio är jobbigt på alla sätt och vis. Dels vill man visa det bästa man gjort, men dels vill man också visa sin bredd som konstnär. Samtidigt vill man att bilderna ska harmonisera tillsammans och att de ska påvisa ens nivå som yrkesutövare. Och så finns det alla specialfall som man vill ha med men som man inte riktigt vet hur man ska bete sig med. Som pressbilderna på Alina Devecerski som jag tuschade åt Sebastian Reed förra året. Hur gör man med sånt? Det är ju ett viktigt jobb i min karriär, men inte jag som fotograferat. Någon som har tips?

Alina_F_IMG_8965 Alina_IMG_8816 Alina_IMG_8845 Alina_IMG_9255

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

1 Kommentar

  1. Patrik 27 november, 2013 Reply

    Ett förslag skulle vara att lägg in en sida i portfolion som ser ut typ såhär. http://www.mjukt.net/wp-content/uploads/2013/11/page_ed.jpg

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =