A good morning

By Madelen Holmström on 19 november, 2013 in Okategoriserade
0
0

Helt okej tisdag att vakna upp till. Träningsvärk, Gossip Girl, Patrik lagar frukost och senare idag ska jag ner på stan och träffa Henrika över sushi och en fotografering. Börjar äntligen uppskatta att vakna till mörka mornar nu när det närmar sig jul. Jag är en sucker för högtider och julen är ju ändå THE högtid. Det närmar sig lillajul med stormsteg, vilket innebär Ålandsweekend med festivities. Och efter det börjar det: tända ljus, lussebullar, julgodis, ljusslingor och julklappshopping. The best time of the year, indeed.

MAD_9133 MAD_9158

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tolv =