Marmor

By Madelen Holmström on 28 oktober, 2013 in Vardag
0
0

MAD_3112f

Älskar, älskar, älskar min nya lampa i marmor från Myrorna i Sumpan. De hade all elektronik på halva priset, så denna skönhet blev min för bara 50 kronor. Pimpade den med lite guld och låter den vara rå utan skärm. Passar perfekt ihop med min vinställning som jag fyndade för 0,50 euro på en loppis i Vasa. Är så sugen på att inreda en hel lägenhet, men försöker intala mig själv att det inte vore så smart att köpa en lägenhet när jag inte ens har bestämt mig var i världen jag vill bo ännu. Så just nu nöjer jag mig med att bo i en delvis sjuttiotalsprunkande gubblya med plastmattor på golven. Man blir faktiskt förvånad över vilka guldfynd man kan göra i en farbrors lägenhet. Som att vi till exempel har världens härligaste femtiotalsförvaring i köket. Ska visa någon dag!

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett − 1 =