Daily

By Madelen Holmström on 28 oktober, 2013 in Skönhet
0
0

makeupMAD_3100

I min förra blogg var det rätt mycket snack om smink, och då speciellt ögonbryn. Jag har en väldigt speciell relation till ögonbryn som bidrar till att det ofta blir väldigt mycket fokus på dem. Jag hade tänkt att så småningom tipsa om lite allt möjligt både när det kommer till penslar och tekniker, men tänkte att vi börjar lite casual med vad jag använder för produkter i min vardagsmakeup. Detta varierar förstås från vecka till vecka, men just nu kör jag på detta koncept.

BAS Lumene CC cream light + MUS translucent micronized compact powder + MUS blush ”lust”
BRYN Lumene blueberry eyebrow pencil no 2
ÖGON MUS tri brow color (använder den som ögonskugga, fett bra) + Estée Lauder double wear gel eyeliner + Flawless definition curl and lengthen mascara
LÄPPAR Clarins Eclat Minute lip perfector eller MUS crimson läppstift (här varierar det, har en hel uppsjö läppglans som ligger och skräpar i alla väskor)

About the Author

Madelen HolmströmView all posts by Madelen Holmström >
Hello

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + 8 =